LOGIN

27 februari 2019
vanaf 20:00

CC Zwaneberg, Cultuurplein 1, 2220 Heist-op-den-Berg, cafe VĂ©lodroom

Deze activiteit werd ingevuld door
HAK Dijle en Netevallei


Terug naar het overzicht

Bewegen op Verwijzing
infomoment Heist-op-den-Berg


Graag brengen we je op de hoogte van het infomoment over het project Bewegen Op Verwijzing (BOV) op woensdag 27 februari 2019 in Heist-op-den-Berg. Dankzij dit project kunnen huisartsen inwoners van onze gemeente doorverwijzen naar een lokale BOV-coach. De doorverwezen patiënten krijgen van de coach een beweegplan op maat en samen trachten ze een gezonde en actieve levensstijl te ontwikkelen. Op 27 februari maakt onze lokale BOV-coach, Ann Heremans, graag tijd vrij om iedereen (gezondheidswerkers, huisartsen en burgers) te informeren over het project.

Praktisch:
Woensdag 27 februari 2019 om 20 uur in café Vélodroom van cultuurcentrum Zwaneberg, Cultuurplein 1 in  Heist-op-den-Berg. Inschrijven is niet nodig, maar kom je zeker, geef dan een seintje via
welzijn@heist-op-den-berg.be.

Folders en affiches:
Als je graag promotiemateriaal wilt, kan je dit krijgen tijdens het infomoment of aanvragen via welzijn@heist-op-den-berg.be. In bijlage vind je een affiche voor het infomoment op 27 februari. We willen jou vriendelijk  vragen om de poster op een zichtbare plaats op te hangen binnen jouw organisatie.

BOV-coach:
Wil je graag een persoonlijk gesprek met Ann Heremans? Neem dan telefonisch contact op via 0485 62 24 67 of heist@bewegenopverwijzing.be.