LOGIN

27 februari 2019
vanaf 20:00

CC Zwaneberg, Cultuurplein 1, 2220 Heist-op-den-Berg, cafe VĂ©lodroom

Deze activiteit werd ingevuld door
HAK Dijle en Netevallei


Terug naar het overzicht

Bewegen op Verwijzing
infomoment Heist-op-den-Berg


Let op! Deze activiteit is reeds afgelopen.

Graag brengen we je op de hoogte van het infomoment over het project Bewegen Op Verwijzing (BOV) op woensdag 27 februari 2019 in Heist-op-den-Berg. Dankzij dit project kunnen huisartsen inwoners van onze gemeente doorverwijzen naar een lokale BOV-coach. De doorverwezen patiënten krijgen van de coach een beweegplan op maat en samen trachten ze een gezonde en actieve levensstijl te ontwikkelen. Op 27 februari maakt onze lokale BOV-coach, Ann Heremans, graag tijd vrij om iedereen (gezondheidswerkers, huisartsen en burgers) te informeren over het project.

Praktisch:
Woensdag 27 februari 2019 om 20 uur in café Vélodroom van cultuurcentrum Zwaneberg, Cultuurplein 1 in  Heist-op-den-Berg. Inschrijven is niet nodig, maar kom je zeker, geef dan een seintje via
welzijn@heist-op-den-berg.be.

Folders en affiches:
Als je graag promotiemateriaal wilt, kan je dit krijgen tijdens het infomoment of aanvragen via welzijn@heist-op-den-berg.be. In bijlage vind je een affiche voor het infomoment op 27 februari. We willen jou vriendelijk  vragen om de poster op een zichtbare plaats op te hangen binnen jouw organisatie.

BOV-coach:
Wil je graag een persoonlijk gesprek met Ann Heremans? Neem dan telefonisch contact op via 0485 62 24 67 of heist@bewegenopverwijzing.be.